نمایشگاه اجناس عتیقه و قدیمی

نمایشگاه اجناس عتیقه و قدیمی

اولین موزه مجازی اجناس عتیقه آنتیک و قدیمی
نمایشگاه اجناس عتیقه و قدیمی

نمایشگاه اجناس عتیقه و قدیمی

اولین موزه مجازی اجناس عتیقه آنتیک و قدیمی

چگونه با خمره آب را تصفیه کنیم؟

در قدیم استفاده از خمره یا کوزه برای نگهداری آب و همینطور خنک نگهداشتن آن امری ساده و بدیهی بود متاسفانه این رسم سالهاست از چرخه زندگی ما حذف شده است. به همین خاطر بیماریهای سنگ کلیه و مثانه بیداد میکند در این تصاویر شما بخوبی متوجه میشوید که خمره های آب چگونه آب را تصفیه و پاک و تمیز نگه میداشتند 

 

در این تصویر طریقه تصفیه آب را با استفاده از خمره مشاهده میکنید

 چگونه با خمره یا کوزه آب را تصفیه کنیم؟

دوستان مهمترین نکته در این روش زمان می باشد مثلن یک شبانه روز ( 24 ساعت ) بهترین زمان برای مصرف این آب تمیز و گوارا می باشد

دوستان لطفن به تیزی پایین خمره ها و کوزه های آب دقت کنید در اینجا فوت کوزه گری متوجه میشوید و آن اینکه املاح و رسوبات سنگین در این قسمت ته نشین میشود









نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد