فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی قدیمی ساخت چین flask tea
فلاسک چایی جدید flask
طرز تهیه درست کردن چای سبز به روش ژاپنی ها MATCHA
This powdered Japanese tea is enjoying a trendy moment, but its origins are very old. The practice of grinding tea into powder and frothing it into a drink dates back to Song Dynasty China, circa 1000 AD. These days, proper Japanese matcha (beware lower-cost Chinese fakes) is made with premium shade-grown leaves similar to gyokuro that are processed, dried, deveined, and stone-ground. The labor-intensive work means matcha's an expensive product, but its savory qualities, potent bittersweetness, and unique creamy texture all mean it's a prized brew for many. Great matcha is best kept refrigerated to preserve its freshness, which dissipates even faster than other greens. After all, if you're paying a dollar a gram or more for tea, you don't want it to go stale